HELLYEAH 2019’da son albümünü piyasaya sürecek!

hellyeahbandnov2018_638

HELLYEAH grubu 2019 yılında son bir albüm yayınlamaya hazırlanıyor.

 Ayrıntılar haberin devamında…

HELLYEAH grubu 2019 yılında yeni ve son albümünü piyasaya süreceğini duyurdu. Grubun resmi sayfasından yapılan açıklamada “Sizi uçuracak yeni bir kayıt için hazır olun! Gelecek yıl görüşürüz. Başlıklı yazısında yeni bir albümün piyasaya sürüleceğini duyurmuş oldular.

Hellyeah grubu grubun Baterist “Vinnie Paul” hayatının kaybetmesi sonucu şok yaşayan grup üyeleri ve müzik dünyası büyük üzüntü içerisinde kaldı. Grup üyeleri onun son kayıtlarının yer aldığı bir LP piyasaya sürüleceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Ağacın büyümesini sürdürüyoruz!

Hellyeah grubunun gitaristi Tom Maxwell yeni albümün müzikal açıdan ele alındığında “Bizler Ağacın büyümesini sürdürüyoruz. Yeni dallar ile birlikte” Albüm kaydının iyi bir kayıt olarak hayranlarının beğenisine sunacaklarını ifade etti.”

Grubun vokalisti Chad Gray, ölümün ardından çok şiddetli bir boşluk yaşadık. Kendi adıma bakacak olursak ben resmen harap oldum. Hiç olmadığım kadar çaresizlik hissettim. Ama yine de hayat devam ediyor. Bu durumu atlatmak için çok deniyorum. Onun müzikal  ve gülüşünü hiçbir zaman unutmayacağım. Bana kattıkların için teşekkürler, Vinnie Paul“dedi.

 

Vinnie Paul, 2004 yılında sahneye çıkarken hayranı tarafından vurulan Dimebag Darrell’ın kardeşidir.

Vinnie bu şok ölüm sonrası hayata yine müzik ile tutundu. Pantera ve Damageplan gruplarının yanı sıra en son Mudvayne ve Nothingface üyeleri ile birlikte Hellyeah grubunda yer aldı.

 

Vinnie Paul kalp yetmezliği sonucu hayatını 22 Haziran 2018 yılında Kaybetti. Vinnie Paul 54 yaşındaydı.

1529915959779

 

 

 

 

 

Yorum bırakın